slideshow/slider_0_large.jpg
slideshow/slider_1_large.jpg
slideshow/slider_2_large.jpg
slideshow/slider_3_large.jpg
slideshow/slider_4_large.jpg
Bine ati venit pe website-ul companiei Valtryp. Telefon: +40 259 416 640 / +40 359 809 569. Fax: +40 259 416 660

Despre Valtryp

Despre noi

Istoricul companiei

Societatea noastră are ca domeniu principal de activitate fabricarea de accesorii şi alte piese pentru autovehicule, îmbrăcarea volanelor, a mânerelor pentru schimbătoare de viteză în piele, lemn şi piele sau lemn, huse din piele pentru schimbătoare de viteză, execuţie de tapiţerie auto, conform cod CAEN 2932.

Resurse

Linia de productie

Informatii productie

Societatea noastră este motivată de ideea de a produce accesorii şi piese pentru autovehicule la un înalt nivel calitativ, motiv pentru care am invesit timp şi încredere; şi investim în continuare în angajarea, pregătirea şi motivarea unui personal competent, care să fie dispus să ofere servicii de calitate clienţilor şi potenţialilor clienţi.

Produse

Produsele Valtryp

Informatii produse

VALTRYP execută finisajele la nivel calitativ superior pentru fiecare din elementele de serie produse, calitatea fiind argumentul forţă, de necontestat pentru beneficiari.

Certificari

Standardele Valtryp

Certificate obtinute

SC VALTRYP SRL are un sistem propriu de management al calităţii, documentat, implementat şi certificat în conformitate cu standardul de referinţă SR EN ISO 9001:2008.

Realizari

Realizarile Valtryp

Performantele obtinute

De-a lungul timpului societatea VALTRYP a fost premiată la nivel naţional de către CONSILIUL NAŢIONAL AL ÎNTREPRINDERILOR PRIVATE MICI ŞI MIJLOCII DIN ROMÂNIA în domeniul „Producţiei de piese şi accesorii pentru autovehicule şi motoare de autovehicule” în anul 2007, respectiv în anul 2008, în acelaşi domeniu.

Contacteaza-ne

Intra in contact cu noi

Informatii suplimentare

Pentru orice alte informații suplimentare nu ezitați să ne contactați!